Ποδήλατο & Τρίαθλο
_DSC5364.jpg

Tacx Flux Smart S

595,00 €

Tacx Flux Smart

Οι φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν απο το πραγματικό προϊόν

Το Flux Smart είναι ένα μικρό αλλά άκρως ρεαλιστικό προπονητήριο άμεσης μετάδοσης με χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν. Η ταχύτατη απόκριση των ηλεκτρονικών Smart και μετάδοση είναι άμεση έτσι ώστε η παραμικρή διακύμανση στην αντίσταση να γίνετε άμεσα αντιληπτή.

Η αίσθηση του δρόμου προσομοιώνεται με ένα πραγματικά ρεαλιστικό τρόπο χάρη στο μεγάλο δίσκο που διαθέτει βάρους 7 κιλών ενώ δεν υπάρχει απώλεια δύναμης. Ο δυναμικός του κινητήρας είναι ικανός να εφαρμόζει αντίσταση έως 1500 Watt και να προσομοιώνει ρεαλιστικά κλίσεις έως και 10%.

Η έλλειψη οποιασδήποτε φυσικής μετάδοσης συνεπώς και οποιανδήποτε μερών θα μπορούσαν να κροταλίζουν ή να τρίβονται μεταξύ τους επιβεβαιώνουν ότι το προπονητήριο είναι εξαιρετικά αθόρυβο. Επιπρόσθετα, η βαθμονόμηση γίνεται αυτόματα με μεγάλη ακρίβεια και δεν προκαλεί φθορές και σχισίματα στα ελαστικά.

Ακριβώς όπως όλα τα προπονητήρια Smart, το Flux επικοινωνεί την χρήση ΑΝΤ+ με FE-C πρωτόκολλο και Bluetooth Smart, πράγμα που επιτρέπει την ταχύτατη και εύκολη σύνδεση με τις εφαρμογές της Tacx. Τα δεδομένα της αποδοτικότητας μπορούν να εμφανίζονται ταυτόχρονα σε διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων και των smartphones, των ποδηλατικών computer και των αθλητικών ωρολογίων.

Όταν το Flux Smart δεν είναι συνδεδεμένο με ένα smartphone, tablet ή computer, συμπεριφέρεται σαν ένα τυπικό προπονητήριο. Αυτό σημαίνει ότι συμπεριφέρεται προοδευτικά: όταν επιταχύνετε και αυξάνει η ταχύτητα αυξάνεται και η αντίσταση. Έτσι είναι δυνατό να χρησιμοποιείτε το προπονητήριο σαν ένα αυτόνομο όργανο. Έτσι, έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το προπονητήριο οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, ακόμη και αν δεν έχετε μαζί σας smartphone.

Φυσικά μπορείτε να συνδέσετέ το Flux Smart με τον υπολογιστή σας αγοράζοντας το «Tacx Upgrade Kit Smart».

Το Flux διαθέτει αφαλό EDCO Multisys ο οποίος επιτρέπει την προσαρμογή όλων των κασετών SRAM και Shimano καθώς και των περισσοτέρων Campagnolo.

 Αναλυτικότερα, είναι συμβατό με:

  •     Όλες τις κασέτες Sram και Shimano 10 ταχυτήτων
  •     Όλες τις κασέτες Sram και Shimano 11 ταχυτήτων
  •     Τις Campagnolo Veloce και Centaur 10 ταχυτήτων με 4 οπές
  •     Τις τρέχον Campagnolo Super Record (EPS) και Athena 11 ταχυτήτων
  •     Τις παλαιές Campagnolo Super Record (EPS), Record (EPS) και Chorus (EPS) 11 ταχυτήτων

Το Flux δεν είναι συμβατό με ποδήλατα που έχουν ντεραγιέρ με long cage.

https://tacx.com/product/flux-smart/

 

Όνομα Προϊόντος
Ποσότητα
Tacx Flux Smart S
Tacx Flux Smart S
Μη διαθέσιμο

Βασ. Αλεξάνδρου 72Τ.Κ. 12134 Περιστέρι

210 5758 915 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο χάρτη

© 2019 Topcycles.gr